Veikkauksen kuukurkistus: Hyökkäyspään tulppa auennut

8.9.2024

Uutinen toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Kansallisessa Liigassa on saatu runkosarja päätökseen, jonka jälkeen sarja jakautuu Mestaruus- ja Haastajasarjaan. Mitalisijoista käydään vielä kovaa taistelua, kun HPS on aivan KuPS:n kintereillä.

HPS päätti Kansallisen Liigan runkosarjan viiteen peräkkäiseen voittoon, ja se lähtee Mestaruussarjan mitalitaisteluun hyvistä asemista kolmannelta sijalta. Taaksepäin eroa on 11 pistettä, ja toisessa suunnassa KuPS on hopeasijalla kahden pisteen päässä.

"Hyökkäyspään tulppa auennut. HPS käytti tilaisuutensa elokuussa ja otti tiukan otteen vähintään pronssista. Hopsi kohtasi neljä häntäpään vastustajaa eikä kompastunut yhdenkään kohdalla. Jos oli HPS:lla vielä alkukaudesta haasteita maalinteon kanssa, niin kesällä verkko on heilunut. Viidessä edellispelissään se on tehnyt 13 maalia eikä maalinteko ole ollut pelkästään Ria Karjalaisen harteilla. Henni Rinkinen ja Peppi Kontturi ovat kantaneet oman kortensa kekoon ja muutenkin onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Viime kaudella moni tiukka peli kääntyi HPS:aa vastaan, mutta tällä kaudella joukkue on osoittanut venymiskykyään ja löytänyt keinot voittaa."

Lue Veikkauksen kuukurkistus kokonaan täältä.