Julia Vesa HPS:n liigajoukkueeseen

30.6.2024

Helsingin Palloseuran Kansallisen Liigan joukkue on tehnyt pelaajasopimuksen Julia Vesan, 15, kanssa. Vesa nousee edustusjoukkueeseen HPS:n B-junioreista.

Vesa on HPS:n omia kasvatteja ja hän on edustanut ainoastaan Hopsia läpi seuran junioriputken aloitettuaan jalkapallon vuonna 2015. Keskikentällä pelaava Vesa on kuluneen kauden aikana pelannut viisi ottelua B-junioreiden Ykkösessä.

Vesa teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueen paidassa tammikuussa harjoituskauden ottelussa EBK:ta vastaan, ja kevään ja kesän aikana hän on harjoitellut myös edustuksen ringissä.

- Treenaaminen edareiden kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin, ja pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan joukkueeseen. On kehittävää päästä treenaamaan tavoitteellisten ja motivoituneiden pelaajien kanssa. Eniten loppukaudelta odotan kovia treenejä ja ensimmäisiä peliminuutteja liigassa, Vesa sanoo.

Pienimmistä junioreista asti Hopsissa pelannut Vesa tuntee edustusjoukkueen pitkäaikaisimmat pelaajat jo vuosien ajalta. Nyt hän harjoittelee ja pelaa samassa ringissä vanhojen mentoreidensa kanssa. Myös penkin päästä löytyy tuttuja, sillä HPS:n valmentaja Toni Anttila on valmentanut Vesaa jo junioreissa.

- Aino (Kohtamäki) ja Hanki (Hanna Onufriew) olivat nuorempana kummipelaajiamme. Hienoa olla nyt samassa joukkueessa heidänkin kanssa!

Kuvassa Julia Vesa vanhempiensa ja HPS-valmentaja Toni Anttilan kanssa.