Haemme vastuuvalmentajaa P2017-ikäluokkaan

5.9.2024

Helsingin Palloseura hakee vastuuvalmentajaa P2017-ikäluokkaan. Lisäksi mahdollista neuvotella apuvalmentajan roolista muissa ikäluokissa.

Tulevalla vastuuvalmentajalla on loistava paikka kehittää ikäluokkaa HPS-valmennuslinjan mukaan. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa otteluita usealla peliryhmällä.

Helsingin Palloseurassa jokainen vastuuvalmentaja toimii valmennuspäällikön kanssa yhteistyössä muun muassa esitellen ennakkoon valmennussuunnitelmat, joista hän saa myös palautteen.  

Odotamme valmentajalta modernia otetta valmennukseen, kykyä itsensä kehittämiseen ja kokemusta lasten jalkapallon parista.

Tarjoamme innostavan paikan kehittyvässä ja eteenpäin tähtäävässä ympäristössä sekä mahdollisuuden edetä valmentajauralla. Työssäsi tukenasi ovat ammattiin koulutetut valmennuspäälliköt sekä muut seuran ammattivalmentajat.

Olemme eteenpäin ja jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä seura 1 500 pelaajallamme. Olosuhteemme ovat laadukkaat hallin, ulkokenttien ja seuratalon myötä. Meidät tunnetaan vahvasta HPS-hengestä Pohjois-Helsingin alueella Pakila-Paloheinä-Torpparinmäki-Maunula-akselilla.

Tervetuloa kehittymään ja kehittämään!

Tutustu P2017-joukkueeseen tästä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit!
Joni Knuutinen
Valmennuspäällikkö, pojat
Helsingin Palloseura
joni.knuutinen@hps.fi
p. 040 5958370