Antti Ruonala jatkaa HPS:n päävalmentajana

16.10.2024

Helsingin Palloseuran naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Antti Ruonala jatkaa liigajoukkueen peräsimessä kaudella 2025.

Debyyttikaudellaan HPS:n liigajoukkueen peräsimeen saapunut Ruonala on jo johdattanut HPS:n seurahistorian ensimmäiseen mitalisijoitukseen. Ruonalan aikakaudella Hopsista on tullut kovan prässipelin ja suoraviivaisen hyökkäyspelin tunnusjoukkue, jonka tulokset puhuvat puolestaan.

Viimeisessä ottelussa joukkueella on jopa mahdollisuus nostaa itsensä hopeasijalle voittamalla KuPS Kansallisen Liigan päätöskierroksella.

JyPK:stä Hopsiin täksi kaudeksi siirtynyt Ruonala toi mukanaan kokemusta ja tuoreita ideoita, jotka ovat näkyneet vahvana kehityksenä jo ensimmäisellä kaudella. Jatkuvuus valmennuksessa antaa mahdollisuuden kehittää pelitapaa ja kasvattaa joukkueen iskukykyä entisestään.

- HPS:ssä jatkaminen tuntui parhaalta vaihtoehdolta ja päätös oli aika selkeä, Ruonala sanoo.

- Meillä on ollut tosi hyvä kausi ja koen, että meillä on tulevalle kaudelle vielä paremmat edellytykset menestymiseen. Vuosi on myös kohtuullisen lyhyt aika valmennusprosessissa, ja on kiva päästä rakentamaan tämän vuoden päälle.

HPS:n toiminnanjohtaja Pasi Paakki on niin ikään tyytyväinen jatkosopimukseen.

- Antin jatkosopimus oli meille ensiarvoisen tärkeää. Erinomaiset tulokset kaikki näkevätkin, ja kautta linjan palaute on ollut erittäin hyvää. Työskentely Antin kanssa on ollut erittäin vaivatonta ja hänen johtamansa valmennustiimi on toiminut hienosti, Paakki iloitsee.

- Odotamme jo innolla seuraavaa kautta, kun HPS:n vuonna 2021 aloittama "seikkailu liigassa" jatkuu.